Onze werkwijze

1. Kennismaken
Lees verder
Tijdens een vrijblijvend gesprek met een kop koffie maken we kennis met elkaar. Wij leren jouw bedrijf en uitdagingen kennen en jij leert de mensen achter ProConsu kennen. Of je nu een probleem wil verhelpen of je werkwijze future-proof wil maken, samen gaan we op zoek naar een passende aanpak.
2. Onderzoeken
Lees verder
We verdiepen ons in jouw bedrijf en haar omgeving. We brengen huidige processen in kaart op alle lagen van de organisatie; van directeur tot werkvloer. Door onze kennis van bedrijfsprocessen herkennen we direct waar mogelijkheden en knelpunten zitten. We onderzoeken welke technologie beschikbaar is. We kijken hier ook vooruit naar technieken die op komst zijn waar we nu al op kunnen inspelen.
3. Ontwerpen
Lees verder
We stellen een concreet plan samen om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen. Dit plan kan bestaan uit manieren om te informatiseren, digitaliseren en/of automatiseren. Iedere organisatie is uniek. Hierom zijn tools die we voorstellen ook voor ieder traject anders. Soms ontwikkelen we de techniek zelf of volstaat een kant-en-klaar product, en soms moet een applicatie op maat ontwikkeld worden door een externe partij. Belangrijk is dat we de juiste middelen zoeken die passen bij jouw wensen, mensen en processen.
4. Implementatie
Lees verder
We begeleiden je met het in gebruik nemen van deze aanpak. We bieden niet alleen de passende tools, maar zorgen ervoor dat binnen jouw organisatie alle neuzen dezelfde kant op staan. Dit doen we met passende opleiding en begeleiding; hands-on op de werkvloer. We zijn hier niet alleen jouw vertaler richting technische ontwikkelaars, maar verbinden je waar nodig ook met externe partijen. Zo zorgen we ervoor dat jullie nieuwe techniek volledig integreert in iedereens werkwijze.
Vorige
Volgende

All-in pakketten

Strategie Een blik in de toekomst van de markt en techniek

€3.000,00

Strategie

Een blik in de toekomst van de markt en techniek. Blijf aansluiten op nieuwe technologie.

We verdiepen ons in ontwikkelingen die jouw bedrijfsprocessen mogelijk kunnen raken en presenteren aanbevelingen voor de digitaliseringsslagen die je zou kunnen maken.

Lees meer

Met twee strategiesessies, een strategie in combinatie met technologie en een eindpresentatie bieden we je een blik vooruit. Welke technologieën zijn er op de markt? Hoe ziet de wereld er over 10 jaar uit en wat betekent dat voor jou? Wat doet het bijvoorbeeld met jouw branche als kunstmatige intelligentie planwerk kan overnemen? We brengen deze ontwikkelingen in kaart presenteren mogelijke strategieën die je kunt inzetten om je bestaansrecht in de markt te kunnen behouden.

Plan op maat

€5.000,00

Plan op maat

Een stappenplan om technologische ontwikkelingen te integreren in je bedrijf.

We ontwikkelen een compleet plan passend bij jouw bedrijfsprocessen. We laten je zien hoe het eindproduct eruit komt te zien en hoe je deze succesvol kunt implementeren.

Lees meer

Middels interviews en proces sessies inventariseren we de huidige processen en onderzoeken we welke verbeteringen we kunnen aanbrengen door technologie in te zetten. We presenteren vervolgens een concreet verbetervoorstel. We laten je met een klikbare demo zien hoe het eindproduct in elkaar zit en hoe jullie hiermee kunnen gaan werken. We selecteren mogelijke leveranciers, brengen in kaart wat je nodig hebt en presenteren een tijdlijn met de stappen die je moet ondernemen om de techniek succesvol te kunnen implementeren.

Trajecten

Digitaliseren Technieken

€2.750,00 per maand

Digitaliseren

Opstellen en implementeren van een nieuw plan. We gaan aan de slag met digitaliseren van jouw processen.

We helpen je met het realiseren van een jouw nieuw digitaliseringsplan. We zorgen hierbij voor de juiste technologie en begeleiding. We nemen je mee met de verandering.

Lees meer

We inventariseren huidige processen tot in detail en zorgen ervoor dat de technologische oplossingen op de juiste manier worden ontwikkeld. We begeleiden je vervolgens met het eigen maken van deze verandering. Dit doen we hands on op de werkvloer met jouw mensen. We voorzien hierbij van benodigde opleiding, coaching en nazorg. Zo zorgen we ervoor dat deze nieuwe tools en applicaties optimaal hun werk doen binnen jouw organisatie.

 

ProConsu verbindt je met de juiste tools en partijen

€3.750,00 per maand

Optimaliseren

Versterken van bestaande processen. Processen zijn al digitaal en kunnen nog verbeterd worden.

We helpen je met het versterken van je huidige processen. We verdiepen ons in jullie huidige werkwijzen en bieden de middelen die je nodig hebt om deze soepeler te laten verlopen.

Lees meer

We inventariseren huidige gedigitaliseerde processen, maken een plan met jullie wensen en eisen en doen een voorstel om deze te stroomlijnen. De grootste uitdaging is hierbij dat de technologie die jullie gebruiken integreert met de werkwijzen van jouw medewerkers. We nemen je gehele organisatie aan de hand om deze geoptimaliseerde processen eigen te maken. Veranderingsmanagement is hierbij cruciaal. We voorzien daarom van benodigde begeleiding, coaching en nazorg.

Doorontwikkelen

€5.250,00 per maand

Doorontwikkelen

Pakket: Strategie + Optimaliseren in één.
Continue optimaliseren van strategie en processen.

We zorgen ervoor dat je processen doorontwikkeld worden en aansluiting hebben met de nieuwste technologie. Zo ben je niet alleen op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, maar kun je deze meteen toepassen in jouw organisatie.

Lees meer

De combinatie van de pakketten strategie en optimalisatie zorgt ervoor dat je voorbereid blijft op de toekomst. We brengen in kaart welke technologische ontwikkelingen nu en in de toekomst relevant zijn en passen deze inzichten direct toe. Kansen en technologieën worden dus meteen ingezet om in jullie huidige processen te versterken. Om deze innovatie optimaal te laten functioneren zorgen we voor de juiste begeleiding om dit nieuwe proces te laten integreren met de werkwijze van jouw medewerkers.

Een stappenplan om technologische ontwikkelingen te integreren in je bedrijf

Prijs op aanvraag

Een traject op maat

De ondersteuning die jij nodig hebt.

Innoveren lukt als je betrokken mensen in je bedrijf hebt die stimuleren, aanwakkeren, structureren, dingen inzichtelijk maken… Wil je (vaste) ondersteuning voor jouw organisatie? Wij vervullen ook rollen als functioneel beheerder, informatiemanager, applicatiebeheerder en product owner. Neem contact met ons op voor een traject op maat.

DigitaliserenOptimaliserenBeherenDoorontwikkelen
Beheer
Nazorg
Coachen & Begeleiden
Projectmanagement
Plan van eisen
Verbetervoorstel
Interviewsessie
Inventarisatie
Optimaliseren
Strategie