"Hoe pas ik technologie

toe in mijn onderneming?"

Een veelgehoorde en terechte vraag, met steeds een ander antwoord. Wat kun je met technologieën als Artificial Intelligence, machine learning en augmented reality? We nemen je mee in ons proces, onze denkwijze en aanpak aan de hand van drie beeldende casussen.

Casussen

Overzicht houden bij veel lopende opdrachten in de bodemsanering

Als je ruim 200 opdrachten tegelijk hebt lopen is het belangrijk dat iedereen overzicht blijft houden. Daarom vroeg deze organisatie in de bodemsanering ons om een planningstool te integreren in hun nieuwe systeem. Door samen naar de bedrijfsprocessen te kijken bleek een applicatie op maat beter te passen bij de behoeften binnen de organisatie.

Overzicht houden bij veel lopende opdrachten in de bodemsanering
Plan op maat

Hoe maak je de connectie tussen bestelling, productie en levering bij versproducten?

Wat als je al moet beginnen met produceren om op tijd te kunnen leveren, nog voordat je weet wat er besteld gaat worden? Voor een producent van versproducten was het elke dag een uitdaging om de juiste voorraden in te schatten. ProConsu ontwikkelde, programmeerde en integreerde een passende en laagdrempelige oplossing.

Digitalisering toepassen in de wereld van chauffeurs en afval

Een transportbedrijf dat zich bezighoudt met (bouw)afval had te maken met veel administratieve stappen, die ze nog vooral op papier uit voerden. Ze zagen de wereld om zich heen digitaliseren en schakelden ons in om te onderzoeken wat deze nieuwe technieken voor hen kunnen betekenen. Met boordcomputers en slimme apps hebben chauffeurs nu veel minder administratief werk.

Digitalisering toepassen in de wereld van chauffeurs en afval